X
+31 20 686 79 78

_we've got news for you

our latest feed

15 July 2021 | wimer meijer

STUDIO_M op shortlist fotografie awards!!!

We zijn geselecteerd in de top 10 van de stilleven fotografie categorie van de Production Paradise Awards 2021

Trots om geselecteerd te zijn voor de top 10 van stilleven fotografen!

Production Paradise houdt jaarlijks de Spotlight Awards voor fotografen met juryleden uit de wereldwijde creatieve sector. We vinden het uiteraard een eer om bij de laatste 10 te horen van inzendingen uit de hele wereld!

We hadden verschillende foto’s ingestuurd, maar het beeld dat het meest in de smaak viel bij de jury was de kleur op kleur foto van rozemarijnolie die we maakten voor onze klant Smartwhip. We hebben voor deze vaste klant, met veel plezier, al een hele serie van dit soort creatieve beelden gemaakt. Het is natuurlijk fantastisch dat het stijltje wat we bedachten ook door een internationale jury wordt gewaardeerd!

Gefeliciteerd aan alle andere genomineerden en succes toegewenst moge de beste inzending winnen! Op 19 juli worden de prijswinnaars bekend gemaakt. Opvallend detail; in de stills fotografie category zijn drie Amsterdamse fotografen geselecteerd in de top 10. Leuke bevestiging dat er Amsterdam zulk hoogstaand creatief beeld gemaakt wordt 🙂

Het geselecteerde beeld

still life photography entry by STUDIO_M for production paradise awards 2021
Creatieve stil leven fotografie van rozemarijnolie door STUDIO_M Amsterdam