X
+31 20 686 79 78

_we've got news for you

our latest feed

10 August 2021 | wimer meijer

Toby’s productfotografie met een twist

Zes creatieve beelden voor fabrikant huishoudelijke artikelen

Fotografie t.b.v. nieuwe huisstijl

Onlangs werden wij door Joost la House van Joost Identities benaderd om te zorgen voor de foto’s voor de nieuwe huisstijl van Toby’s Private Labels, een bedrijf dat als sinds de jaren ‘80 van de vorige eeuw huismerk-producten maakt voor verschillende drogisterijen.

Uit eerdere samenwerkingen met Joost kwam altijd creatief en effectief werk voort, dus wij zeiden maar al te graag ja. 

 

Een kleurrijk beeldconcept

Na overleg met Joost Identities en Toby’s Private Labels besloten we samen dat het beter was om geen (huis-)merken te laten zien in de fotografie. Op basis daarvan kon Joost Identities een alomvattend concept creëren waar wij vervolgens mee aan de slag mochten. 

Wij hebben er superveel lol in gehad om alle producten (in nauwe samenwerking met Toby’s Private Labels geselecteerd) van tevoren in de gekozen kleur te spuiten en in zorgvuldig ontworpen composities te plaatsen, zodat we tijdens de shoots niet voor elke kleur weer opnieuw alles klaar hoefden te maken. 

Pleisters, baby-care en natuurlijk de klassieke tandenborstel: de kleuren spatten er vanaf!

Productfotografie van verzorgingsproducten door STUDIO_M