X
+31 20 686 79 78

_we've got news for you

our latest feed

01 February 2022 | wimer meijer

Creatief werk voor verpakking van eten

Detail fotografie voor Vedgy Kitchens nieuwe verpakkingen

Vedgy's in de spotlight

Toen &Samhoud onlangs een nieuwe positionering ontwikkelde voor de vleesvervangers van Vedgy Kitchen, werden wij werden gevraagd om de fotografie te verzorgen van nieuwe verpakkingen. Een hartstikke leuke klus, waar wij meteen mee aan de slag wilde gaan. 

In samenwerking met MAS Brand Being en designer Myra Houtgraaf begonnen we met het fotograferen van groenten, waarna we gingen spelen met het plaatsen van verfstrepen op verschillende ronde achtergronden. Dat leverde uiteindelijk een erg toffe fotografiestijl op, die de groenten in de hoofdrol plaatst. 

De verf loopt prachtig mee met de vorm en de bewegingen van de groenten, waardoor de kleur en smaak van de verpakkingen spat. Omdat we de symbiose tussen groenten en verf perfect tot zijn recht wilde laten komen, was deze klus ook wat betreft beeldbewerking heel interessant.

Wij denken dat het ons samen is gelukt om groenten eindelijk eens de aandacht te geven die ze verdienen. Lekker gezond!

 

Team Credits

Bureau: MAS Brand Being

Account: Mas Peters

Creative: Myra HoutgraafTwee sfeerfoto's van het product gemaakt door STUDIO_M
Details van de groenten foto's